Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

VRBNIK, GARICA

Velikost: 260 m2 Regija: Primorsko-goranska
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: VSE
Vrsta: Hiša Naselje: Vrbnik
Tip: Samostojna Ni podatka
zgrajeno leta: 1824 adaptirano leta: 2019
Nadstropje: P+1+M

Cena: cca 499.000,00 EUR Natisni

260 m², samostojna, zgrajena l. 1824, adaptirana l. 2019, 885 m² zemljišča, P+1+M, Na mirni, zeleni in sončni lokaciji blizu Vrbnika in 4km do morja prodamo v celoti prenovljeno kamnito samostojno hišo v stilu stare primorsko krške gradnje z bazenom in prelepim vrtom. Hiša ima 260 m² bivalne površine (tloris hiše 162 m²), 885 m² zemljišča ter ima tri etaže (P+1+2). Zgrajena je bila leta 1824 in je bila v celoti prenovljena leta 2019. Dodatno se je nadgradilo drugo nadstropje (podstreha) leta 2000, prodamo. Cena: cca 499.000,00 EUR


Dodaten opis

Na mirni, zeleni in sončni lokaciji blizu Vrbnika in 4km do morja prodamo v celoti prenovljeno kamnito samostojno hišo v stilu stare primorsko krške gradnje z bazenom in prelepim vrtom. Hiša ima 260m² bivalne površine (tloris hiše 162m²), 885m² zemljišča ter ima tri etaže (P+1+2). Zgrajena je bila leta 1824 in je bila v celoti prenovljena leta 2019. Dodatno se je nadgradilo drugo nadstropje (podstreha) leta 2000.

Hiša ima novo strešno kritino opeka, v celoti nova električna napeljava, vodovodne inštalacije ter odtočne cevi v kopalnici in wc-ju ter nova kopalniška oprema. Narejeni so bili novi podi estrihi ter na novo položeni laminat ter keramika, na novo obdelani debeli kamniti zidovi, nova okna 2-slojna PVC ter polkna PVC menjana leta 2018. Hiša je v celoti na novo opremljena. Hiša je brez kakršnekoli sledu vlage.

Kamen daje neverjetno izolacijo, kar se tiče hladnega ali vročega vremena.

V celoti kamnita klet, katera je delno podkletena trenutno služi kot taverna oziroma vinska klet, katera je izdelana po starinskem primorsko krškem stilu z oboki. Po vseh nadstropjih je klima za hlajenje in gretje, katera se redko uporablja razen v drugem nadstropju. Ogrevanje hiše je na plin Butan Istra hranilnik za 1.700 litrov.

Na 700m² velikem vrtu in dvorišču se nahaja bazen v velikosti 19m² (voda v bazenu je lahko iz vodovoda ali štirne, katera je na zemljišču) grajen leta 2013 z urejenim prostorom za sončenje in zunanjim tušem. Ob bazenu je manjša hiška v kateri je soba s kopalnico in wc-jem v izmeri 22m² (priključki so za manjšo kuhinjo), lahko pa služi kot soba za počitek ob bazenu ter parkirišče za več vozil.

Ob hiši sta dve samostojni lastniški štirni, voda katera se uporablja v hiši jo lahko priklopiš z eno potezo ročke na javni vodovod ali pa štirno.

Razporeditev:

PRITLIČJE (delno podkleteno): se nahaja taverna oziroma vinska klet s pokrito teraso, večnamenski prostor s kamnito pečjo za peko kruha ali drugih dobrot ter shrambo.

PRVO NADSTROPJE: se nahaja prostorna kuhinja z izhodom na veliko teraso 10m², dnevna soba z izhodom na veliko teraso 20m², spalnica z izhodom na veliko teraso 20m², kopalnica in ločen wc.

DRUGO NADSTROPJE: se nahaja kuhinja z dnevno sobo z izhodom na veliko teraso 25m², 2 spalnici in kopalnica z wc-jem.

Obe zgornji etaži imata čudovit razgled na morje.

Do plaže oziroma morja je 4km, v neposredni bližini hiše ni sosedov, tako da imaš zagotovljeno intimo. Ljudje v tem kraju so izredno prijazni in gostoljubni.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje