Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. ŠIŠKA, ŠENTVID, PRUŠNIKOVA ULICA

Velikost: 71.8 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Šiška
Vrsta: Stanovanje Naselje: LJ-Šiška
Tip: 2,5-sobno C: od 35 do 60 kWh/m2a
zgrajeno leta: 1965 adaptirano leta: 2008
Nadstropje: 2/4

Cena: cca 169.000,00 EUR Natisni

71,8 m2, 2,5-sobno, zgrajeno l. 1965, adaptirano l. 2008, 2/4 nad., Na izredno zeleni lokaciji v Zgornji Šiški v Šentvidu na Prušnikovi ulici prodamo izredno svetlo ter sončno in funkcionalno razporejeno 2.5 sobno stanovanje (po GURS-u 2 sobno), katero je bilo predelano v 2.5 sobno in v celoti generalno adaptirano leta 2008. Stanovanje je obrnjeno na dve legi, in sicer VZ lega (spalnica na Z lego, dnevnobivalni prostor ter otroška soba pa na V lego). Stanovanje ima priklop na optiko, ogrevanje prostorov je na toplarno, ogrevanje vode pa na električni bojler, prodamo. Cena: cca 169.000,00 EUR


Dodaten opis

Na izredno zeleni lokaciji v Zgornji Šiški v Šentvidu na Prušnikovi ulici prodamo izredno svetlo ter sončno in funkcionalno razporejeno 2.5 sobno stanovanje (po GURS-u 2 sobno), katero je bilo predelano v 2.5 sobno in v celoti generalno adaptirano leta 2008. Stanovanje je obrnjeno na dve legi, in sicer VZ lega (spalnica na Z lego, dnevnobivalni prostor ter otroška soba pa na V lego). Stanovanje ima 55m2 neto stanovanjske površine + velika loža v izmeri 8m2 z dopoldanskim soncem (V lega) + zaprta loža z okni v izmeri 4.2m2 s popoldanskim soncem (Z lega), katera sedaj služi kot manjši kabinet (v katerem je sušilni stroj ter manjša pisarna), Pri sami adaptaciji se je balkonska loža izolirala in ima električno talno gretje ter električne in mrežne priključke. Stanovanju pripadata tudi 2 kleti v skupni izmeri 4.4m2. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju od 4-ih brez dvigala. Blok je bil zgrajen leta 1965, leta 2013 pa je bila prenovljena celotna streha z dodatno izolacijo ter nova fasada z 18cm izolacijo, katera je bila narejena leta 2016. Stanovanje je izredno svetlo in v celoti obnovljeno leta 2008, in sicer zamenjana vsa dvoslojna okna (PVC), balkonska vrata, protivlomna vhodna vrata, v celoti adaptirana kopalnica z vsemi vodovodnimi in odtočnimi inštalacijami, na novo narejena elektroinštalacija, novi radiatorji ter na novo položeni podi (laminat), v kopalnici pa keramika. Stanovanje ima priklop na optiko, ogrevanje prostorov je na toplarno, ogrevanje vode pa na električni bojler (stroški so izredno nizki).

Razporeditev:

prostoren hodnik, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na veliko prostorno ložo (V lega), prostorna spalnica z izhodom na zaprto ložo z okni (Z lega), otroška soba (V lega) ter velika kopalnica s tuš kabino in wc-jem.

Stanovanje se prodaja opremljeno oziroma po dogovoru. V neposredni bližini se nahaja osnovna šola, vrtec, trgovine ter LPP, kar je za družine z otroci izredno pomembno. Za blokom je tudi lep park, kar pa je najbolj pomembno je veliko prostih parkirnim mest za in pred blokom ter tudi ob cesti, v bližini je tudi prelepa Šmarna gora.

Vpisano v zemljiško knjigo ter etažno urejeno. Stanovanje je vseljivo po dogovoru. Priporočamo vam ogled in nakup. Dodatne slike vam pošljemo naknadno po mailu.

Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje