Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. ŠIŠKA, DRAVLJE, REGENTOVA

Velikost: 657 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Šiška
Vrsta: Posest Naselje: LJ-Šiška
Tip: Zazidljiva Ni podatka
Letnik: ni podatka
Nadstropje: ni podatka

Cena: cca 230.000,00 EUR Natisni

657 m2, zazidljiva, Na zelo atraktivni lokaciji prodamo zazidljivo parcelo v strogi bližini celotne infrastrukture in Bowling centra v Dravljah. Parcela je na izredno lepi lokaciji, ravna in obsijana s celodnevnim soncem. Parcela ima 657 m2 in je pravokotne oblike. Tik ob parceli so vsi priključki (voda, elektrika, kanalizacija, optika, mestni plin pa cca. 200m stran od parcele). Parcela je dovolj široka, namembnost parcele je gradnja eno ali dvodružinske hiše (P+1+M, višine do 11m, fiz 40%) ter atrijske hiše, prodamo. Cena: cca 230.000,00 EUR


Dodaten opis

Na zelo atraktivni lokaciji prodamo zazidljivo parcelo v strogi bližini celotne infrastrukture in Bowling centra v Dravljah. Parcela je na izredno lepi lokaciji, ravna in obsijana s celodnevnim soncem. Parcela ima 657m2 in je pravokotne oblike. Tik ob parceli so vsi priključki (voda, elektrika, kanalizacija, optika, mestni plin pa cca. 200m stran od parcele). Parcela je dovolj široka, namembnost parcele je gradnja eno ali dvodružinske hiše (P+1+M, višine do 11m, fiz 40%) ter atrijske hiše (višine do 7m, fiz 60%). Nasproti parcele je LPP ter športne ustanove, kot so teniška igrišča, bowling center, koseški bajer... V bližini celotna infrastruktura, šola, vrtec, trgovine, tržnica,... Hiter in praktičen dostop do obvoznice. Parcela je vpisana v Zemljiško knjigo in je brez bremen. Več informacij dobite na samem ogledu, prav tako tudi lokacijsko informacijo za gradnjo objektov oziroma izvajanja drugih del na zemljiščih. Dodatne slike vam lahko pošljemo po mailu. Priporočamo nakup.

Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje