Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. CENTER, BLIŽINA UKC

Velikost: 34.6 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Center
Vrsta: Stanovanje Naselje: LJ-Center
Tip: Garsonjera C (35 - 60 kWh/m2a)
zgrajeno leta: 1890 adaptirano leta: 2019
Nadstropje: P/1

Cena: cca 145.000,00 EUR Natisni

34,6 m², garsonjera, zgrajena l. 1890, adaptirana l. 2019, P/1 nad., V centru na Šmartinski cesti med Bohoričevo in Njegoševo v bližini celotne infrastrukture prodamo v celoti obnovljeno in opremljeno garsonjero v izmeri 28.5 m² neto bivalne površine (trenutno kot studio) + klet v izmeri 6.1 m². Stanovanje se nahaja v pritličju z lastnim vhodom ker je bil pred leti to poslovni prostor, kasneje pa se je naredila sprememba namembnosti v stanovanje, prodamo. Cena: cca 145.000,00 EUR


Dodaten opis

V centru na Šmartinski cesti med Bohoričevo in Njegoševo v bližini celotne infrastrukture prodamo v celoti obnovljeno in opremljeno garsonjero v izmeri 28.5m² neto bivalne površine (trenutno kot studio) + klet v izmeri 6.1m².

Stanovanje se nahaja v pritličju z lastnim vhodom ker je bil pred leti to poslovni prostor, kasneje pa se je naredila sprememba namembnosti v stanovanje. Hiša je bila zgrajena l.1890 in prenovljena z novo fasado Demit stiropor l.1970 in l.2018 in streho nad stanovanjem l.1970 in l.2005. V hiši je 8 stanovanj in ima tudi upravnika (Emona Plus d.o.o.). Stanovanje ima JZ lego (sončna lega), ogrevanje vode v kuhinji in kopalnici je na električni bojler, ogrevanje prostorov pa na IR panele SUN (možnost ogrevanja tudi na zemeljski plin-priključek ob hiši). Stanovanje ima vse priključke ter možnost priklopa na optiko.

Stanovanje je bilo v celoti adaptirano leta 2019. Kopalnica je bila v celoti obnovljena z vsemi odtočnimi in dotočnimi inštalacijami, vodovodnimi cevmi, prav tako tudi kuhinja, v celoti je bila obnovljena elektroinštalacija, nova vhodna steklena lesena vrata ter veliko leseno okno z električnimi roletami, PVC okno v sobi, obnovljena so bila tudi tla, estrihi in nov laminat, v kopalnici po tleh keramične ploščice, po steni pa poseben premaz namenjen za kopalnice. Vse stene so bile dodatno toplotno izolirane. Višina stropa je v originalu 3.2m, strop je bil spuščen na 2.8m ter dodatno toplotno in zvočno izoliran.

Vhodna vrata se lahko zamenjajo v protivlomna vrata, prav tako se lahko veliko okno delno pozida oziroma zapre.

Razporeditev:

Stanovanje ima kuhinjo z manjšo jedilnico s prehodom v sobo. Možnost je pregraditi sobo s predelno steno, saj ima soba svoje okno, v prvotnem stanju je bila soba ločena od kuhinje. Iz sobe je vhod v kopalnico s tuš kanaleto, umivalnikom in wc-jem ter prostor, kjer je garderobna soba oziroma shramba. Iz te sobe je dostop po stopnicah v klet v izmeri 6.1m², katera je suha in je brez sledi kakršnekoli vlage, prav tako tudi stanovanje.

Stanovanje se načeloma prodaja opremljeno oziroma po dogovoru. Parkiranje omogočeno z dovolilnico (MOL).

Stanovanje je primerno za investicijo.

V neposredni bližini se nahaja osnovna šola, vrtec, trgovina, železniška postaja, avtobusna postaja, Klinični center, LPP ter seveda tudi strogi center Ljubljane, kar je za marsikoga izredno pomembno.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, etažno urejeno in brez bremen.

Vseljivo po dogovoru oziroma v roku 1 meseca. Priporočamo ogled in nakup.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje