Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

JERONIM, VAS MERINCA

Velikost: 78.5 m2 Regija: Savinjska
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Žalec
Vrsta: Vikend Naselje: Jeronim
Tip: Bivalen EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1956
Nadstropje: P+M

Cena: cca 65.000,00 EUR Natisni

78,5 m2, bivalen, zgrajen l. 1956, 1.909 m2 zemljišča, P+M, Na čudoviti, mirni, zeleni in sončni lokaciji ob gozdu z odprtim razgledom na bližnja hribovja v vasi Jeronim prodamo samostojno v celoti zidano stanovanjsko hišo obloženo z lesenimi bruni v izmeri 78.5 m2 stanovanjske površine in 1.909 m2 kmetijskega zemljišča. Hiša je bila zgrajena l.1956. Hiša je v celoti zidana ter obložena z bruni. Notranji del sten je izolacija steklena volna in les, ogrevanje hiše je na drva, voda - vaški vodovod, optika Siol (tel., internet), prodamo. Cena: cca 65.000,00 EUR


Dodaten opis

Na čudoviti, mirni, zeleni in sončni lokaciji ob gozdu z odprtim razgledom na bližnja hribovja v vasi Jeronim prodamo samostojno v celoti zidano stanovanjsko hišo obloženo z lesenimi bruni v izmeri 78.5m2 stanovanjske površine in 1.909m2 kmetijskega zemljišča. Hiša je bila zgrajena l.1956. Hiša je v celoti zidana ter obložena z bruni. Notranji del sten je izolacija steklena volna in les, ogrevanje hiše je na drva, voda – vaški vodovod, optika Siol (telefon, internet), elektrika enofazna dvotarifna, greznica, pripravljeni pa so tudi vsi priključki za čistilno napravo.Hiša ima 2 etaži (P+M) z betonsko ploščo. Streha je bila obnovljena l.1972, fasada pa l.1995. Hiša je redno vzdrževana. Na zemljišču je tudi zelenjavni bio vrt. Hiša je izredno dobro in kvalitetno grajena.Hiša se nahaja 7km do avtoceste in 4km do Vranskega, kjer je vsa infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, avtobus, lekarna,...). Hiša je oddaljena od Ljubljane cca. 50 km. Razporeditev: pritličje ima dva vhoda oziroma dve ločeni stanovanjski enoti, kateri se lahko združita oziroma povežeta. Vsaka enota ima kuhinjo (v eni od enot so vsi priključki za kuhinjo, kjer je sedaj neuporabna soba), veliko dnevno sobo in kopalnico s tuš kabino, wc-jem in umivalnikom (v eni od enot so vsi priključki za kopalnico, kjer je sedaj otroška soba). Pred vhodom se lahko naredi velik vetrolov oziroma zimski vrt. Mansarda ima cca. 30m2 stojne višine, kjer je že narejena odprtina v obeh enotah za stopnice, mansarda je povezana.V mansardi je napeljana že elektrika ter odtoki. Hiša ima tudi 4m2 kleti.Hiša je primerna tudi kot bivalni vikend, saj je praktično tik ob gozdu v osrčju narave in na zelo mirni lokaciji. Vpisano v Zemljiško knjigo, brez bremen. Dodatne slike vam lahko pošljemo naknadno po mailu. Vredno ogleda in nakupa.

Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje