Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

IVANČNA GORICA, STIČNA

Velikost: 177 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Grosuplje
Vrsta: Hiša Naselje: Ivančna Gorica
Tip: Samostojna Ni podatka
zgrajeno leta: 1909 adaptirano leta: 1960
Nadstropje: P+1

Cena: cca 130.000,00 EUR Natisni

177 m², samostojna, zgrajena l. 1909, adaptirana l. 1960, 950 m² zemljišča, P+1, V Ivančni Gorici na naslovu Stična, 3km do centra Ivančne Gorice prodamo samostojno starejšo hišo s pripadajočim kmetijskim zemljiščem na izredno lepi, sončni in zeleni lokaciji s prelepim odprtim razgledom. Hiša je bila v celoti adaptirana leta 1960 in je trenutno potrebna popolne obnove ali rekonstrukcije hiše. Hišo se lahko od temeljev v celoti adaptira, na podlagi lokacijske informacije je trenutna možna nadomestna gradnja ali rekonstrukcija celotnega objekta, prodamo. Cena: cca 130.000,00 EUR


Dodaten opis

V Ivančni Gorici na naslovu Stična, 3km do centra Ivančne Gorice prodamo samostojno starejšo hišo s pripadajočim kmetijskim zemljiščem na izredno lepi, sončni in zeleni lokaciji s prelepim odprtim razgledom. Hiša je bila v celoti adaptirana leta 1960 in je trenutno potrebna popolne obnove ali rekonstrukcije hiše.

Hišo se lahko od temeljev v celoti adaptira, na podlagi lokacijske informacije je trenutna možna nadomestna gradnja ali rekonstrukcija celotnega objekta. V približno dveh letih pa bo parcela pod stavbo v izmeri cca. 300m² postala tudi zazidljiva parcela in bo možna tudi novogradnja v tem obsegu parcele.

Hiša je bila zgrajena leta 1909, nad.K+P+M v izmeri 177,1m² neto tlorisne površine in 952m² zemljišča (od tega cca. 300m² zemljišča pod stavbo). Parcela ima rahel naklon.

Tlorisni gabariti hiše so 9,7m dolžina, 5,7m širina hiše in 11m višina hiše. Na ravnem terenu dopustna popolnoma ali delno vkopana klet, dopustna etažnost je do K+P+1+M, na nagnjenem terenu mora biti klet vsaj delno vkopana, dopustna etažnost je do K+P+M. Hiša ima pridobljeno uporabno dovoljenje za stanovanjsko hišo in tudi hišno številko. Na hiši je priklopljena elektrika (enofazni števec), se pa lahko tudi pripelje pod zemljo od soseda. Voda je v neposredni bližini parcele (hidrant), katera se lahko pripelje direktno od občinske ceste ali preko soseda. Elektro ima interes, da se kabel položi ob cesti tako, da je možnost, da hiša nima več "štenderja" na hiši. Komunala Grosuplje je pa tudi preverila pritisk vode in pravijo, da je na hidrantu, ki stoji v bližini dovolj pritiska.

Ob hiši sta dva vodohrama (štirne) katera imata notri še vedno vodo. Z Občino je dogovorjeno, da kanalizacija pride do hiše.

Dovoz je po asfaltirani občinski cesti in hiša stoji pred predzadnja v tej ulici. Se pravi, da skoraj ni prometa.

V neposredni bližini so gozdovi in možnost sprehajanja je neomejena.

Hiša se nahaja v naselju hiš, obdana z zelenjem in je oddaljena 3km do avtoceste izvoz Ivančna Gorica. Avtobusna postaja je 2 km od hiše, ostala infrastruktura pa se nahaja v Ivančni Gorici, ki je oddaljena3km.

Vpisano v Zemljiško knjigo, brez bremen. Priporočamo ogled in nakup.

Energetska izkaznica je v fazi pridobivanja.

Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje