Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

DOL PRI LJUBLJANI, VIDEM

Velikost: 59.3 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. SV del (Bežigrad)
Vrsta: Stanovanje Naselje: Dol pri Ljubljani
Tip: 3-sobno EI v izdelavi
zgrajeno leta: 2012
Nadstropje: K/2

Cena: cca 79.000,00 EUR Natisni

59,3 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 2012, K/2 nad., Prodamo 3 sobno stanovanje v Dolu pri Ljubljani, Videm na lepi in mirni lokaciji v 7-stanovanjskem vila bloku, zgrajenemu leta 2012. Stanovanje še ni bilo vseljeno, zato je neopremljeno. Stanovanje ima moderno ter funkcionalno razporeditev in je izdelano iz kvalitetnih materialov. Talna in stenska keramika sta višjega cenovnega razreda, dvoslojna PVC okna in parket beljeni javor. Stanovanje ima 53.8 m2 stanovanjske površine ter veliko zidano klet v izmeri 5.5 m2, prodamo. Cena: cca 79.000,00 EUR


Dodaten opis

Prodamo 3 sobno stanovanje v Dolu pri Ljubljani, Videm na lepi in mirni lokaciji v 7-stanovanjskem vila bloku, zgrajenemu leta 2012. Stanovanje še ni bilo vseljeno, zato je neopremljeno. Stanovanje ima moderno ter funkcionalno razporeditev in je izdelano iz kvalitetnih materialov. Talna in stenska keramika sta višjega cenovnega razreda, dvoslojna PVC okna in parket beljeni javor.

Stanovanje ima 53.8m2 stanovanjske površine ter veliko zidano klet v izmeri 5.5m2. K stanovanju pripada še eno zunanje lastniško parkirno mesto v izmeri 11m2 varovano z zapornico. Stanovanje se nahaja v kletni etaži od dveh nadstropij in ima v vsakem prostoru razen kuhinje in predsobe večje okno skozi katerega prihaja dnevna svetloba iz svetlobnih jaškov.

Razporeditev stanovanja: prostorna predsoba z protivlomnimi vhodnimi vrati, bivalna kuhinja, dnevna soba, spalnica, otroška soba ter velika kopalnica z oknom, v kateri se nahaja tuš kabina ter wc.

Stanovanje se ogreva na mestni plin (etažna plinska peč), prav tako tudi topla voda, poudariti pa moramo, da so stroški izredno nizki. V stanovanju so vsi priključki, optika, lastni števci elektrike, vode in plina. Stanovanje ima tudi uporabno dovoljenje, skladno z gradbenim dovoljenjem in je brez kakršnihkoli bremen vpisano v zemljiško knjigo. Vseljivo takoj po plačilu celotne kupnine.

V bližini se nahaja Osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, primestni avtobus ter LPP oddaljen 1km od objekta.

Na voljo sta 2 identična stanovanja v kletni etaži. Cena enega stanovanja je 79.000 €.

Priporočamo vam ogled stanovanja.

Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje