Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

BREZJE PRI GROSUPLJEM, SONČNI DVORI

Velikost: 110.9 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Grosuplje
Vrsta: Stanovanje Naselje: Brezje pri Grosupljem
Tip: 4,5-sobno EI v izdelavi
zgrajeno leta: 2006
Nadstropje: P/4

Cena: cca 245.000,00 EUR Natisni

110,9 m², 4,5-sobno, zgrajeno l. 2006, P/4 nad., V naselju Sončni dvori prodamo 5 sobno atrijsko stanovanje v izmeri 98.7 m² neto bivalne površine + 2 lastniška atrija v izmeri 50 m² (JZ lega) in 25 m² (SV lega) + 2 shrambi v kleti v skupni izmeri 8.4 m² + večji lastniški parking v garaži v izmeri 14.9 m² (umaknjen le nekaj korakov do dvigala, ki vodi do stanovanja). Blok je bil zgrajen leta 2006 in ima tudi dvigalo. V stanovanju so vsi priključki (optika), ločeni lastni števci ter je klimatizirano, prodamo. Cena: cca 245.000,00 EUR


Dodaten opis

V naselju Sončni dvori prodamo 5 sobno atrijsko stanovanje v izmeri 98.7m² neto bivalne površine + 2 lastniška atrija v izmeri 50m² (JZ lega) in 25m² (SV lega) + 2 shrambi v kleti v skupni izmeri 8.4m² + večji lastniški parking v garaži v izmeri 14.9m² (umaknjen le nekaj korakov do dvigala, ki vodi do stanovanja).

Blok je bil zgrajen leta 2006 in ima tudi dvigalo. V stanovanju so vsi priključki (optika), ločeni lastni števci ter je klimatizirano.

Razporeditev: velika predsoba ter wc z umivalnikom za goste. Iz predsobe se gre v spalni del in dnevni del, kjer je velik osrednji prostor - kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na večji atrij v izmeri 50m² ter otroška soba z izhodom na večji atrij. V spalnem delu se nahaja manjša predsoba, velika prostorna kopalnica s kadjo, wc-jem in bidejem, utility, spalnica z izhodom na manjši atrij ter 2 otroški sobi.

V bližini naselja se nahajajo sprehajalne poti, tudi sicer pa lokacija nudi obilo možnosti za rekreacijo v naravi. Prav tako je stanovanje v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture, v bližini so tako trgovine, železniška in avtobusna postaja, avtocestni priključek, pošta, občina, upravna enota, športni centri, lekarna, knjižnica, šola in vrtec.

Blok ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo (gradbeno in uporabno dovoljenje).

Vpisano v zemljiško knjigo, etažno urejeno, brez bremen ter vseljivo po dogovoru.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje