Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

VODMAT, GRABLOVIČEVA ULICA - Z GARAŽO

Velikost: 47.2 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Center
Vrsta: Stanovanje Naselje: Vodmat
Tip: 2-sobno EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1979 adaptirano leta: 2016
Nadstropje: 5/7

Cena: cca 165.000,00 EUR Natisni

47,2 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1979, adaptirano l. 2016, 5/7 nad., Na Vodmatu na Grablovičevi ulici na zelo lepi lokaciji v bližini celotne infrastrukture in centra Ljubljane prodamo obnovljeno, svetlo (sončno), 1,5 sobno stanovanje v izmeri 38,30 m² neto bivalne površine + velika zastekljena loža s PVC okni v izmeri 5 m² + kletjo v izmeri 3.9 m². Blok ima novo fasado z izolacijo in izolacijo stropov v kleti leta 2017 ter obnovljeno dvigalo. Ob bloku je skupna kolesarnica. Stanovanje se nahaja se v nad. 5/7 (z dvigalom), l.1979. Ima JV lego (sončna lega), prodamo. Cena: cca 165.000,00 EUR


Dodaten opis

Na Vodmatu na Grablovičevi ulici na zelo lepi lokaciji v bližini celotne infrastrukture in centra Ljubljane prodamo obnovljeno, svetlo (sončno), 1,5 sobno stanovanje v izmeri 38,30m² neto bivalne površine + velika zastekljena loža s PVC okni v izmeri 5m² + kletjo v izmeri 3.9m². Blok ima novo fasado z izolacijo in izolacijo stropov v kleti leta 2017 ter obnovljeno dvigalo. Ob bloku je skupna kolesarnica.

Stanovanje se nahaja se v nad. 5/7 (z dvigalom), l.1979. Ima JV lego (sončna lega), ogrevanje vode in prostorov je na toplovod, kar pomeni izredno nizke stroške in mestni plin za kuhanje. Stanovanje ima vse priključke ter optiko.

Stanovanje se prodaja z lastniško garažo v izmeri 13m², ki se nahaja pod blokom in je vključena v ceno.

Stanovanje je biloadaptiranoleta 2016 razen balkonskih vrat in okna ter vhodnih in notranjih vrat. Kopalnica je bila v celoti obnovljena z vsemi odtočnimi in dotočnimi inštalacijami, prav tako tudi kuhinja (leta 2013), v celoti je bila obnovljena elektroinštalacija, nova PVC okna z roletami, brušen in lakiran parket, nov laminat, v kopalnici keramične ploščice, v sobah parket ter v kuhinji in predsobi laminat. Stanovanje se prodaja opremljeno oziroma po dogovoru. V kuhinji in predsobi nov laminat, v sobah parket ter v kopalnici keramika.

Razporeditev:

Stanovanje ima prostorno predsobo iz katere se gre v kuhinjo z jedilnico in izhodom na veliko zastekljeno ložo s PVC okni. Iz predsobe se gre v veliko sobo v izmeri cca. 20m², katera je sedaj predelana v 2 sobi z omaro in ima dva vhoda (iz predsobe se gre v spalnico iz kuhinje pa v otroško sobo). Spalnica nima okna, možnost narediti nadsvetlobno okno. Iz predsobe se gre tudi v prostorno kopalnico s tuš kabino in wc-jem ter prostorom za pralni stroj.

Stanovanje se načeloma prodaja opremljeno oziroma po dogovoru.

V neposredni bližini se nahaja osnovna šola, vrtec,trgovine, železniška postaja, LPP ter seveda tudi center Ljubljane, kar je za ljudi izredno pomembno.

Blok ima pridobljeno vso dokumentacijo (gradbeno in uporabno dovoljenje). Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljivo po dogovoru oziroma v roku 3 mesecev. Priporočamo ogled in nakup.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje