Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

VODICE, PUSTNICE

Velikost: 891 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. SZ del (Šiška)
Vrsta: Posest Naselje: Vodice
Tip: Zazidljiva Ni podatka
Letnik: ni podatka
Nadstropje: ni podatka

Cena: cca 160.000,00 EUR Natisni

891 m2, zazidljiva, V lepi naravi, zadnja zazidljiva, s čudovitim pogledom na Kamniško Savinjske alpe in obdelovalna Vodiška polja, ugodno prodamo zazidljivo parcelo v velikosti 891 m2, ki je namenjena gradnji eno družinske hiše ali dvojčka. Vsi priključki, voda, kanalizacija, plin in elektrika ob parceli. V bližini parcele so trgovina, šola, vrtec, avtobus, zdravstveni dom, banka in bližina dostopa na avtocesto. Parcela je vpisana v zemljiško knjigo in brez bremen. Priporočamo ogled in nakup, prodamo. Cena: cca 160.000,00 EUR


Dodaten opis

V lepi naravi, zadnja zazidljiva, s čudovitim pogledom na Kamniško Savinjske alpe in obdelovalna Vodiška polja, ugodno prodamo zazidljivo parcelo v velikosti 891 m2, ki je namenjena gradnji eno družinske hiše ali dvojčka. Vsi priključki, voda, kanalizacija, plin in elektrika ob parceli. V bližini parcele so trgovina, šola, vrtec, avtobus, zdravstveni dom, banka in bližina dostopa na avtocesto. Parcela je vpisana v zemljiško knjigo in brez bremen.

Priporočamo ogled in nakup.

Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje