Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

VODICE, PUSTNICE

Velikost: 891 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. SZ del (Šiška)
Vrsta: Posest Naselje: Vodice
Tip: Zazidljiva Ni podatka
Letnik: ni podatka
Nadstropje: ni podatka

Cena: cca 169.000,00 EUR Natisni

891 m2, zazidljiva, V mirnem naselju samostojnih hiš in na sončni lokaciji prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 891 m2 za stanovanjsko gradnjo. Parcela je končna in jo obdajajo kmetijska zemljišča, je ravna, nudi zasebnost in odprte poglede na alpe in gozd. Vsi priključki so ob parceli (elektrika, voda, plin, kanalizacija, ). Dostop do parcele je lastniški. Možna gradnja družinske hiše. V neposredni bližini je OŠ, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, lekarna, pošta, banka, avtobusna postaja in izvoz na AC, prodamo. Cena: cca 169.000,00 EUR


Dodaten opis

V mirnem naselju samostojnih hiš in na sončni lokaciji prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 891m2 za stanovanjsko gradnjo. Parcela je končna in jo obdajajo kmetijska zemljišča, je ravna, nudi zasebnost in odprte poglede na alpe in gozd. Vsi priključki so ob parceli (elektrika, voda, plin, kanalizacija, ). Dostop do parcele je lastniški. Možna gradnja družinske hiše. V neposredni bližini je OŠ, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, lekarna, pošta, banka, avtobusna postaja in izvoz na AC. ZK urejeno ter vredno ogleda.

Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2% + ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje