Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

SP. ŠIŠKA, KNEZOVA ULICA

Velikost: 51.5 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Šiška
Vrsta: Stanovanje Naselje: Sp. Šiška
Tip: 2-sobno D (60 - 105 kWh/m2a)
zgrajeno leta: 2007
Nadstropje: 2/2

Cena: cca 179.000,00 EUR Natisni

51,5 m², 2-sobno, dupleks, zgrajeno l. 2007, 2/2 nad., Na zelo lepi atraktivni lokaciji v bližini centra Ljubljane na Knezovi ulici v 6-stanovanjskem vila bloku prodamo 2 sobno duplex stanovanje v izmeri 51,50 m² površine ter zidana klet v izmeri 5.1 m². Stanovanju pripada tudi eno zunanje lastniško parkirno mesto v izmeri 12 m². Stanovanje se nahaja se v drugem nadstropju od dveh brez dvigala, vila blok je bil zgrajen leta 2007 in ima tudi skupno kolesarnico. Vila blok je zgrajen izredno kvalitetno, prodamo. Cena: cca 179.000,00 EUR


Dodaten opis

Na zelo lepi atraktivni lokaciji v bližini centra Ljubljane na Knezovi ulici v 6-stanovanjskem vila bloku prodamo 2 sobno duplex stanovanje v izmeri 51,50m² površine ter zidana klet v izmeri 5.1 m². Stanovanju pripada tudi eno zunanje lastniško parkirno mesto v izmeri 12m². Stanovanje se nahaja se v drugem nadstropju od dveh brez dvigala, vila blok je bil zgrajen leta 2007 in ima tudi skupno kolesarnico. Vila blok je zgrajen izredno kvalitetno. Nahaja se na mirni lokaciji, iz stanovanje ne lep pogled na Rožnik (Z lega) ter stoji ob slepi ulici, kar pomeni, da ni veliko prometa.

V stanovanju je klima, optika, požarna protivlomna vrata ter vsi lastni števci. Ogrevanje CK in vode je preko toplarne, zato so tudi nizki obratovalni stroški. Stanovanje je prazno in neopremljeno ter takoj vseljivo (brez kakršnihkoli potreb po prenovi).

Stanovanje je izredno svetlo (Z lega), razporeditev prostorov pa je izredno zanimiva, moderna in funkcionalna: v spodnji etaži se nahaja predsoba, velika kopalnica s tuš kabino in wc-jem, ločena kuhinja z drsnimi vrati ter večji osrednji prostor namenjen za jedilnico in dnevno sobo. Zgornja etaža pa je namenjena za spalnico s pogledom na Rožnik, ima pa tudi francoski balkon.

Blok ima pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje. Stanovanje je vpisano v Zemljiško knjigo, etažno urejeno in brez bremen ter vseljivo takoj. V neposredni bližini se nahaja vsa infrastruktura, predvsem pa imate do centra Ljubljane 10 minut peš poti. Primerno je tudi za oddajo. Priporočamo vam ogled stanovanja, saj je vredno nakupa.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Dodatni dokumenti
Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje