Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

ŠKOFLJICA

Velikost: 189.5 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)
Vrsta: Hiša Naselje: Škofljica
Tip: Samostojna EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1980
Nadstropje: P+1+M

Cena: cca 229.000,00 EUR Natisni

189,5 m2, samostojna, zgrajena l. 1980, 870 m2 zemljišča, P+1+M, Prodamo izredno lepo in kvalitetno zgrajeno samostojno hišo, katera je bila redno vzdrževana in stoji na lepi, sončni, zeleni lokaciji z lepim odprtim razgledom ter obdana s celodnevnim soncem. Hiša ima 189,50 m2 stanovanjske površine (tloris hiše je 10x12m) in 870 m2 zazidljivega zemljišča, je v 2 etažah (P+1+pohodna podstreha), pohodna podstreha se lahko dvigne, kjer se pridobi dodatni bivalni prostor, prodamo. Cena: cca 229.000,00 EUR


Dodaten opis

Prodamo izredno lepo in kvalitetno zgrajeno samostojno hišo, katera je bila redno vzdrževana in stoji na lepi, sončni, zeleni lokaciji z lepim odprtim razgledom ter obdana s celodnevnim soncem. Hiša ima 189,50 m2 stanovanjske površine (tloris hiše je 10x12m) in 870 m2 zazidljivega zemljišča, je v 2 etažah (P+1+pohodna podstreha), pohodna podstreha se lahko dvigne, kjer se pridobi dodatni bivalni prostor (ni potrebno pridobivati nobene dodatne dokumentacije za dvig pohodne podstrehe, ker je že bila pridobljena).

Hiša se nahaja v Pijavi Gorici, do Osnovne šole Škofljica, vrtca, zdravstvenega doma, lekarne, trgovin je 3.6km, v Pijavi Gorici pa se ustavlja cca. 100m od hiše LPP mini bus, kateri vozi do Osnovne šole Škofljica, kjer je končna postaja LPP št.3B in je plačljiv tudi s kartico Urbana. Od leta 2017 je na Škofljici odprt tudi novi izvoz na avtocesto, možnost dveh poti do Ljubljane pa je tudi preko Iga. V bližini se nahaja tudi znana gostilna in bencinska črpalka.

Hiša je bila protipotresno (potresni stebrički) zgrajena leta 1980, kvalitetno narejena hidroizolacija, 3-prekatna greznica, betonska kritina, monta plošče, gradnja železobeton, betonska plošča med nadstropjem in podstreho, na podstrehi talna izolacija, fasada kombi plošče 5cm in omet. Hiše je resnično zelo dobro grajena in nima nobenih sledi vlage.

Hiša se trenutno ogreva na kurilno olje (2 cisterni za olje 2x1.500 litrov), peč je stara 10 let. Okoli hiše se razprostira lep in velik vrt ter parkirišče.

Razporeditev:

PRITLIČJE (95m2) – kurilnica s pečjo na olje (peč stara 10 let), prostor z izhodnimi vrati na ven, kjer sta dve cisterni za olje (2x1.500 litrov), velika garaža z vrati na daljinsko odpiranje v izmeri 23m2, 3 velike sobe ter kopalnica s tuš kabino in wc-jem, katera je bila narejena pred 10 leti.

Pritličje se lahko predela v lepo dvosobno ali trisobno stanovanje z lastnim vhodom, vkolikor bi bila potreba po tem. Pritličje ima normalno višino stropov ter tudi normalno pozicijo oken in svetlobe.

NADSTROPJE (95m2) – kuhinja s prehodom v jedilnico in veliko dnevno sobo z izhodom na velik balkon 13.3m2 (širina 1,11m, dolžina 12m) z zelo lepim odprtim razgledom na bližnje travnike in gozdove, 3 spalnice (2 spalnici z izhodom na balkon), kopalnica s kadjo in oknom ter wc-jem ter ločen wc z umivalnikom.

Nad nadstropjem je pohodna podstreha, katera se lahko dvigne za dodatni bivalni prostor.

Hiša je vpisana v zemljiško knjigo, brez bremen, vseljiva po dogovoru ter z vso potrebno gradbeno dokumentacijo, katera vam je vpogled pri nas v pisarni s predhodnim dogovorom. Dodatne slike vam lahko pošljemo naknadno po mailu.

Prodajalka vzame tudi v račun 2 sobno stanovanje minimalno 50m2 (po možnosti adaptirano) v pritličju z atrijem ali pa v nadstropjih z dvigalom ter obvezno z balkonom v Ljubljani na lokacijah Vič, Trnovo, Prule, Rakovnik, Kodeljevo,...

Prodajalčev ponudbeni pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje