Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

ŠKOFLJICA, PIJAVA GORICA

Velikost: 754 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)
Vrsta: Posest Naselje: Škofljica
Tip: Zazidljiva Ni podatka
Letnik: ni podatka
Nadstropje: ni podatka

Cena: cca 75.000,00 EUR Natisni

754 m2, zazidljiva, Prodamo sončno zazidljivo posest kvadratne oblike v izmeri 754 m2 na sončni lokaciji in je primerna za gradnjo eno oz. dvostanovanjsko hišo, E2 + M. Dostop do parcele je urejen in asfaltiran, v neposredni bližini vsi priključki (elektrika, voda, optika), izgradnja možna takoj po pridobitvi gradbenega dovoljenja. ZK urejeno, vredno ogleda. Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti, prodamo. Cena: cca 75.000,00 EUR


Dodaten opis

Prodamo sončno zazidljivo posest kvadratne oblike v izmeri 754m2 na sončni lokaciji in je primerna za gradnjo eno oz. dvostanovanjsko hišo, E2 + M. Dostop do parcele je urejen in asfaltiran, v neposredni bližini vsi priključki (elektrika, voda, optika), izgradnja možna takoj po pridobitvi gradbenega dovoljenja. ZK urejeno, vredno ogleda.

Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje