Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

ŠKOFLJICA, GORENJE BLATO

Velikost: 738 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)
Vrsta: Posest Naselje: Škofljica
Tip: Zazidljiva Ni podatka
Letnik: ni podatka
Nadstropje: ni podatka

Cena: cca 68.000,00 EUR Natisni

738 m2, zazidljiva, V prečudoviti mirni in zeleni naravi in v naselju novih hiš prodamo končno zazidljivo parcelo, ki se nahaja ob gozdu v izmeri 738 m2 za gradnjo enodružinske hiše. Parcela je ravna in sončna, vsi priključki so v bližini parcele. Dostop do parcele je asfaltiran. V neposredni bližini se nahaja mestni lokalni avtobus, ki pelje do Osnovne šole Škofljica, ostala infrastruktura pa je oddaljena cca. 5km. Možen je še dokup gozda. ZK urejeno, brez bremen. Vredno ogleda in nakupa, prodamo. Cena: cca 68.000,00 EUR


Dodaten opis

V prečudoviti mirni in zeleni naravi in v naselju novih hiš prodamo končno zazidljivo parcelo, ki se nahaja ob gozdu v izmeri 738m2 za gradnjo enodružinske hiše. Parcela je ravna in sončna, vsi priključki so v bližini parcele. Dostop do parcele je asfaltiran. V neposredni bližini se nahaja mestni lokalni avtobus, ki pelje do Osnovne šole Škofljica, ostala infrastruktura pa je oddaljena cca. 5km. Možen je še dokup gozda. ZK urejeno, brez bremen. Vredno ogleda in nakupa.

Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje