Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. VIČ, ROŽNA DOLINA

Velikost: 41.7 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik
Vrsta: Stanovanje Naselje: Lj. Vič
Tip: 2-sobno D (60 - 105 kWh/m2a)
zgrajeno leta: 1902 adaptirano leta: 2018
Nadstropje: P/M

Cena: cca 198.000,00 EUR Natisni

41,7 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1902, adaptirano l. 2018, P/M, Na atraktivni lokaciji v Rožni dolini prodamo v celoti kvalitetno obnovljeno 2 sobno stanovanje v izmeri 41.7 m² neto bivalne površine. Nahaja se v pritličju 4-stanovanjske hiše. Hiša je bila zgrajena l.1902 in v celoti obnovljena z novo fasado (tudi hidroizolacija) in streho l.2015. Stanovanje ima svoj lasten vhod, lastne števce, ogrevanje vode v kuhinji in kopalnici je na električni bojler, plin za kuhanje (plinska bomba), ogrevanje prostorov pa je na električno peč, prodamo. Cena: cca 198.000,00 EUR


Dodaten opis

Na atraktivni lokaciji v Rožni dolini prodamo v celoti kvalitetno obnovljeno 2 sobno stanovanje v izmeri 41.7 m² neto bivalne površine. Nahaja se v pritličju 4-stanovanjske hiše. Hiša je bila zgrajena l.1902 in v celoti obnovljena z novo fasado (tudi hidroizolacija) in streho l.2015. Stanovanje ima svoj lasten vhod, lastne števce, ogrevanje vode v kuhinji in kopalnici je na električni bojler, plin za kuhanje (plinska bomba), ogrevanje prostorov (po celem stanovanju talno gretje) pa je na električno peč. Stanovanje ima VZ lego, vse priključke ter optiko. Možnost ogrevanja in kuhanja tudi na zemeljski plin-priključek ob hiši.

Stanovanje je bilo v celoti adaptirano leta 2018. Kopalnica je bila v celoti obnovljena z vsemi odtočnimi in dotočnimi inštalacijami, vodovodnimi cevmi, prav tako tudi kuhinja, v celoti je bila obnovljena elektroinštalacija, nova vhodna protivlomna vrata, nova PVC okna, obnovljena so bila tudi tla, tlaki, estrihi in nove keramične ploščice za talno gretje.

Razporeditev:

Stanovanje ima predsobo, prostorno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo v izmeri cca. 19m², prostorno spalnico v izmeri cca. 17m² ter kopalnico s tuš kabino in wc-jem. Stanovanje je suho in brez sledi kakršnekoli vlage. Ob hiši je skupno dvorišče in vrt, katera sta v uporabi vseh stanovalcev.

Stanovanje se načeloma prodaja opremljeno oziroma po dogovoru. Parkiranje omogočeno z dovolilnico (MOL).

Stanovanje je primerno tudi za investicijo.

V bližini se nahaja celotna infrastruktura, Tivoli in seveda tudi strogi center Ljubljane, kar je za marsikoga izredno pomembno.

Stanovanje je vpisano v Zemljiško knjigo po idealnih solastniških deležih, vpis etažne lastnine pa je trenutno v postopku vpisa v zemljiško knjigo.

Vseljivo po dogovoru oziroma v roku do 6 mesecev po podpisu prodajne pogodbe. Priporočamo ogled in nakup.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje