Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. VIČ, DOLGI MOST, RAMOVŠEVA ULICA

Velikost: 51.6 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik
Vrsta: Stanovanje Naselje: Lj. Vič
Tip: 2-sobno EI v izdelavi
zgrajeno leta: 2003
Nadstropje: 2/2

Cena: cca 189.900,00 EUR Natisni

51,6 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2003, 2/2 nad., Na izredno lepi, mirni, sončni in zeleni lokaciji v naselju vila blokov na Ramovševi ulici prodamo lepo in funkcionalno razporejeno 2 sobno v celoti opremljeno stanovanje v vila bloku v izmeri 44.9 m² neto stanovanjske površine + velik balkon v izmeri 5.2 m² ter shramba v stanovanju v izmeri 1.5 m². Stanovanje se nahaja v 2.nadstropju od dveh (brez dvigala). Blok je bil zgrajen leta 2003. Stanovanju pripada tudi zunanje lastniško parkirno mesto za zapornico, prodamo. Cena: cca 189.900,00 EUR


Dodaten opis

Na izredno lepi, mirni, sončni in zeleni lokaciji v naselju vila blokov na Ramovševi ulici prodamo lepo in funkcionalno razporejeno 2 sobno v celoti opremljeno stanovanje v vila bloku v izmeri 44.9m² neto stanovanjske površine + velik balkon v izmeri 5.2m² ter shramba v stanovanju v izmeri 1.5m². Stanovanje se nahaja v 2.nadstropju od dveh (brez dvigala). Blok je bil zgrajen leta 2003. Stanovanju pripada tudi zunanje lastniško parkirno mesto za zapornico. V stanovanju so vsi priključki, priklop na optično omrežje je napeljan tako v dnevni sobi kot spalnici. Ogrevanje vode in prostorov je na zemeljski plin (etažna plinska peč). Blok ima tudi skupno kolesarnico.

Mesečni stroški stanovanja so v povprečju med 150 pa do 200 evrov.

Razporeditev prostorov: velika in prostorna predsoba z veliko vgradno omaro, kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik balkon v izmeri 5.2m², prostorna spalnica ter velika kopalnica s kadjo in wc-jem ter oknom.

Balkon je bil leta 2019 popolnoma prenovljen in je v poletnih dneh večino dneva obsijan s soncem (Z lega).

Poleg stanovanjskega objekta se nahaja ograjeno otroško igrišče, avtobusna postaja LPP (1), hiter dostop na obvoznico in dobro obiskana pekarna. V neposredni bližini je pot spominov, lepe sprehajalne poti pa so tik ob stanovanjskem objektu.

Blok ima pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje. Stanovanje je vpisano v Zemljiško knjigo, etažno urejeno, brez bremen ter vseljivo po dogovoru. Priporočamo ogled in nakup.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje