Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. ŠIŠKA, SPODNJA, CELOVŠKA CESTA

Velikost: 49.7 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Šiška
Vrsta: Stanovanje Naselje: Lj. Šiška
Tip: 2-sobno D (60 - 105 kWh/m2a)
zgrajeno leta: 1966 adaptirano leta: 2006
Nadstropje: 1/9

Cena: cca 215.000,00 EUR Natisni

49,7 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1966, adaptirano l. 2006, 1/9 nad., prodamo. Cena: cca 215.000,00 EUR


Dodaten opis

Na izredno atraktivni lokaciji v bližini centra Ljubljane v Spodnji Šiški prodamo funkcionalno razporejeno in svetlo 2 sobno stanovanje z JZ lego s pogledom v notranjost dvorišča v izmeri 49.7m² neto površine. Stanovanje nima kleti in se nahaja v ločenem stopnišču s še dvema stanovanjema v 1.nadstropju brez dvigala. Stanovanje pa ima dostop do zgornje skupne terase v bloku, kjer je tudi možnost sušenja perila. Blok je bil zgrajen leta 1966, predvidena tudi obnova fasade iz sredstev rezervnega sklada. Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 2006 (zamenjana vsa PVC okna, vse vodovodne in električne inštalacije, odtoki, novi radiatorji, novi podi, nova vhodna in notranja vrata...). Stanovanje ima priklop na optiko, ogrevanje prostorov je na toplarno, ogrevanje vode pa na električni bojler. 

Trenutna razporeditev: hodnik, 2 garsonjeri s kopalnico, ena garsonjera ima manjšo kuhinjo, druga garsonjera pa ima priključke za manjšo kuhinjo. Prilagamo tudi tloris.

Podrobna razporeditev: hodnik iz katerega sta dva vhoda: v prvem vhodu je soba z manjšo kuhinjo in manjšo omaro kot shrambo ter kopalnica s tušem in wc-jem v skupni izmeri cca. 19m². V drugem vhodu pa je večja soba (možnost postavitve manjše kuhinje, kjer so že pripravljene vse inštalacije) ter kopalnica s tušem in wc-jem z oknom v izmeri cca. 23m². Možnost je združiti obe garsonjeri in narediti prostorno 2 sobno stanovanje, saj v samem stanovanju ni nosilnih sten, saj nosilne stene so zunanje stene in stena med skupnim hodnikom. Oprema je stvar dogovora. V neposredni bližini se nahaja osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, LPP, obvoznica, Rožnik, Mostec,... Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljivo po dogovoru. Priporočamo vam ogled in nakup.

Izredno zanimiva lokacija in sama razporeditev stanovanja za investitorje, saj je možnost oddajanja dveh garsonjer.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Dodatni dokumenti
Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje