Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. ŠIŠKA, ŠMARTNO POD ŠMARNO GORO

Velikost: 507 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Šiška
Vrsta: Posest Naselje: LJ-Šiška
Tip: Zazidljiva Ni podatka
Letnik: ni podatka
Nadstropje: ni podatka

Cena: cca 119.000,00 EUR Natisni

507 m2, zazidljiva, Na mirni in zelo sončni ter zeleni lokaciji v Šmartnem prodamo zazidljivo parcelo za stanovanjsko gradnjo v izmeri 507 m2 površine. Parcela je ravna, obdana s celodnevnim soncem in kvadratne oblike. Ob parceli je voda, elektrika, telekom, kanalizacija. Možna je gradnja stanovanjske hiše. Od poti javno dobro je solastniška cesta vse do parcele. V bližini je infrastruktura (šola, vrtec, LPP, . .). Parcela se nahaja v bližini Preloge na izredno lepi in mirni lokaciji, prodamo. Cena: cca 119.000,00 EUR


Dodaten opis

Na mirni in zelo sončni ter zeleni lokaciji v Šmartnem prodamo zazidljivo parcelo za stanovanjsko gradnjo v izmeri 507m2 površine. Parcela je ravna, obdana s celodnevnim soncem in kvadratne oblike. Ob parceli je voda, elektrika, telekom, kanalizacija. Možna je gradnja stanovanjske hiše. Od poti javno dobro je solastniška cesta vse do parcele. V bližini je infrastruktura (šola, vrtec, LPP,..). Parcela se nahaja v bližini Preloge na izredno lepi in mirni lokaciji. Parcelo so prodajalci že v celoti očistili, da bodo mejniki dostopni za vpogled (nove slike bodo dane naknadno). Vpisano v Zemljiško knjigo, brez bremen. Vredno ogleda in nakupa.

Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + 22% DDV.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje