Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. MOSTE, ŠTEPANJSKO NASELJE, JAKČEVA

Velikost: 64.8 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Moste-Polje
Vrsta: Stanovanje Naselje: LJ-Moste
Tip: 2-sobno C: od 35 do 60 kWh/m2a
zgrajeno leta: 1978
Nadstropje: VP/14

Cena: cca 155.000,00 EUR Natisni

64,8 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 1978, VP/14 nad., Na izredno atraktivni in zeleni lokaciji s pogledom na notranji park, kjer je veliko zelenja (Z lega) prodamo svetlo ter veliko 2 sobno stanovanje (trenutno predelano v 2.5 sobno stanovanje) z Z lego v izmeri 64.8 m2 stanovanjske površine z veliko zastekljeno ložo v izmeri 4.8 m2 in kletjo v izmeri 3.3 m2. Nahaja se v visokem pritličju od 14-ih z dvema velikima prenovljenima dvigaloma. Blok je bil zgrajen leta 1978, lansko leto pa je bila v celoti narejena nova fasada s 15cm izolacijo, nova streha, prodamo. Cena: cca 155.000,00 EUR


Dodaten opis

Na izredno atraktivni in zeleni lokaciji s pogledom na notranji park, kjer je veliko zelenja (Z lega) prodamo svetlo ter veliko 2 sobno stanovanje (trenutno predelano v 2.5 sobno stanovanje) z Z lego v izmeri 64.8m2 stanovanjske površine z veliko zastekljeno ložo v izmeri 4.8m2 in kletjo v izmeri 3.3m2. Nahaja se v visokem pritličju od 14-ih z dvema velikima prenovljenima dvigaloma. Blok je bil zgrajen leta 1978, lansko leto pa je bila v celoti narejena nova fasada s 15cm izolacijo, nova streha z dodatno izolacijo in žlebovi, obnova obeh dvigal, novi domofoni ter novi števci za vodo. Na vrhu stolpnice je skupna sušilnica perila in velika skupna terasa, dostop v blok je urejen tudi za invalide, blok ima video nadzorne kamere. V stanovanju so nova 3-slojna PVC okna in žaluzije, nove pipe v kuhinji in kopalnici ter vgrajen notranji alarm. Stanovanje je ohranjeno in ima tudi priklop na optiko, ogrevanje prostorov in vode je na toplarno (stroški izredno nizki). Razporeditev: prostoren hodnik z veliko vgradno omaro (60cm globine, dolga 4m, visoka do stropa), prostorna in bivalna kuhinja z jedilno mizo in jedilnim kotom, velika dnevna soba (z izhodom na veliko ložo), v dnevni sobi narejen kabinet iz knaufa, lahko pa se naredi iz tega kabineta otroška sobica z nadsvetlobnim oknom, velika prostorna in svetla spalnica z novim radiatorjem (na vseh radiatorjih so nameščeni termostatski ventili ter velika in prostorna kopalnica s kadjo in wc-jem ter prostorom za pralni in sušilni stroj (adaptirana leta 2004). V neposredni bližini se nahaja osnovna šola, vrtec, otroška igrala, trgovine ter LPP, kar je za ljudi izredno pomembno. ZK etažno urejeno. Stanovanje vseljivo najkasneje v roku dveh mesecev od podpisa prodajne pogodbe. Priporočamo vam ogled in nakup. Dodatne slike vam lahko pošljemo naknadno po mailu.

Prodajalčev pogoj: plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% od pogodbene vrednosti + DDV.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje