Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. MOSTE, ŠMARTINSKA CESTA

Velikost: 220 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Moste-Polje
Vrsta: Hiša Naselje: LJ-Moste
Tip: Samostojna EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1977 adaptirano leta: 2012
Nadstropje: P+1+M

Cena: cca 385.000,00 EUR Natisni

220 m², samostojna, zgrajena l. 1977, adaptirana l. 2012, 435 m² zemljišča, P+1+M, Na izredno zanimivi in atraktivni lokaciji na Šmartinski cesti cca. 2km do BTC-ja in obvoznice in celotne infrastrukture prodamo kvalitetno in protipotresno (14 protipotresnih stebrov v konstrukciji) samostojno hišo klasično zidano z izredno lepim vrtom (zidani žar in kamnit umivalnik z vodo) in dobro razporeditvijo. Hiša stoji še vedno na dosti mirni lokaciji ter je obdana s celodnevnim soncem (JVZ lega) in je kljub njeni starosti izredno dobro grajena, prodamo. Cena: cca 385.000,00 EUR


Dodaten opis

Na izredno zanimivi in atraktivni lokaciji na Šmartinski cesti cca. 2km do BTC-ja in obvoznice in celotne infrastrukture prodamo kvalitetno in protipotresno (14 protipotresnih stebrov v konstrukciji) samostojno hišo klasično zidanoz izredno lepim vrtom (zidani žar in kamnit umivalnik z vodo) in dobro razporeditvijo. Hiša stoji še vedno na dosti mirni lokaciji ter je obdana s celodnevnim soncem (JVZ lega) in je kljub njeni starosti izredno dobro grajena. Hiša je bila leta 2012 v celoti generalno obnovljena razen strehe. Ima220 m² stanovanjske površine (tloris hiše 9x11m) in 435 m² zemljišča, 3 etaže (P+1+VISOKA MANSARDA), zgrajena pa je bila leta 1977.

PRENOVA HIŠE

Leta 2012 je bila v celoti obnovljena fasada z izolacijo 10 cm Demit stiropor (obnovljena hidroizolacija), streha je prvotna, strešna kritina je Bramac, 15cm izolacije (parna zapora in opaž).

Notranjost hiše je bilo v celoti prenovljeno l.2012, in sicer: zamenjana PVC 2-slojna okna v prvem nadstropju in delno v mansardi, strešna okna v mansardi katera so lesena Velux (plastificiran les) v pritličju pa so lesena okna Jelovica (plastificiran les), v celoti zamenjane elektro in vodovodne inštalacije, adaptirane vse 3 kopalnice in wc, vsa notranja vrata (masiven les), nova oprema z belo tehniko (v prvem nadstropju narejena kuhinja po meri z belo tehniko).

Ogrevanje prostorov je na CK – kombinirano trda goriva in kurilno olje, ogreva se tudi na BIO les brikete (3 tone briketov je za celo leto strošek ogrevanja 360 €), ogrevanje vode pa je kombinirano električni bojler in peč na kurilno olje oziroma brikete. Hiša je priključena tudi na kanalizacijo (narejena posebna zidana zapora proti meteornim vodam) in ima tudi vse ostale potrebne priključke. Pred hišo je možnost parkiranja še 3 avtomobilov in parkiranje 2 avtomobilov pod nadstreškom. Hiša je na izredno dobri lokaciji, v neposredni bližini je LPP št.12 (100m) in pa vrtec, v radiju 2km pa je še vsa preostala infrastruktura (osnovna šola Zadobrova, Nove Jarše, trgovine, pošta,...).

RAZPOREDITEV HIŠE:

PRITLIČJE (2 ločena vhoda: oba vhoda iz sprednje strani) - prostorna kuhinja z jedilnico v izmeri 18m² z izhodom na vrt, dnevna soba v izmeri 17m² z izhodom na vrt, spalnica v izmeri 12m², utility v izmeri 6m² ter kopalnica s tuš kabino, bidejem in wc-jem (okno).

V pritličju se nahaja prostor v izmeri 25m², kateri trenutno služi kot shramba in kurilnica in je bil predelan iz garaže. Lahko pa se garažo preuredi nazaj v prvotno stanje.

NADSTROPJE (70m² + 25m² pokrite terase) – kuhinja z jedilnico z izhodom na veliko teraso in dnevno sobo (inverterska klima) z izhodom na veliko teraso, 2 spalnici (ena z izhodom na manjši balkon), kopalnica s tuš kabino in bidejem (okno) ter ločen wc (okno).

VISOKA PROSTOSTOJEČA MANSARDA (70m²) – kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, 2 spalnici (ena z izhodom na manjši balkon) ter kopalnica s tuš kabino, bidejem in wc-jem (okno).

Pritličje in mansarda sta povezani z notranjimi stopnicami, prvo nadstropje pa ima ločen vhod, katerega se lahko tudi združi.

Hiša ima vso potrebno dokumentacijo, vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva po dogovoru. Hiša je na izredno dobri lokaciji, primerna za večjo družino, lahko pa tudi za oddajo ter je vredna nakupa.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje