Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. CENTER, VODMAT

Velikost: 170 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Center
Vrsta: Hiša Naselje: LJ-Center
Tip: Dvojček EI: EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1896
Nadstropje: ni podatka

Cena: cca 188.000,00 EUR Natisni

170 m2, dvojček, zgrajen l. 1896, V bližini centra mesta prodamo veliko in prostorno večsobno stanovanje, kar v naravi predstavlja celotno prvo nadstropje in celotno neizdelano mansardo v skupni izmeri cca. 170 m2, v 2-stanovanjski staromeščanski hiši z visokimi stropi. Stanovanje je zelo svetlo in prostorno, z velikim balkonom 6.8 m2 ter veliko kletjo v izmeri 22 m2. Stanovanju pripada tudi vrt v izmeri cca. 178 m2 in dvorišče, prodamo. Cena: cca 188.000,00 EUR


Dodaten opis

Večsobno stanovanje, 170 m2, v prvem nadstropju ter neizdelano mansardo, vrtom in dvoriščem.

V bližini mestnega jedra prodamo lepo ohranjeno, prijetno in veliko stanovanje z visokimi stropi. Nahaja se v celotnem prvem nadstropju dvostanovanjske staromeščanske hiše ter celotni neizdelani mansardi. Stanovanje je svetlo, prostorno in ima funkcionalen tloris. Predvsem bi poudarili, da je nepremičnina primerna za izdelavo dveh večjih stanovanj, penthousa oz. duplexa, izdelavo večih sob s kopalnico za oddajanje turistom ali študentom, predvidena tudi za investicijo.

Stanovanje se prodaja opremljeno, ogrevanje je etažno plinsko (mestni plin) z nizkimi stroški in klimatizirano ter vpisano v Zemljiško knjigo po idealnih solastniških deležih.

Površina

  • 170 m2 skupna površina – od tega večsobno stanovanje površine 117 m2 obsega 89,6 m2 bivalne površine, 6,8 m2 balkona in 22 m2 kleti ter celotna neizdelana mansarda v izmeri cca. 80m2.

Razporeditev in lega

  • Stanovanje v prvi etaži je popolnoma opremljeno in obsega dolg hodnik, dnevni prostor z izhodom na balkon, kuhinjo z jedilnico ter 3 spalnice. Dnevni prostor in kuhinja sta obrnjena na Z stran, spalnice pa na V stran.

Lokacija in infrastruktura

Objekt se nahaja na odlični lokaciji blizu UKC in centra mesta, vsa potrebna infrastruktura je na dosegu rok ter zagotavlja udobno bivanje (tržnica, zdravstveni dom, lekarna, pošta, banka, šola, Medicinska fakulteta, železniška postaja, LPP, Klinični center, knjižnica, gostinski lokali, trgovine). Dostop do centra mesta je zelo enostaven vzdolž Ljubljanice, prav tako hiter je dostop do obvoznice.

Stanovanje je zaradi svoje lokacije atraktivno tudi za oddajo družinam, turistom ali študentom.

Dodatno

Vpisano v ZK po idealnih solastniških deležih.

KONTAKT: Irena Kržič 069 649 650

Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje