Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. CENTER, RESLJEVA CESTA

Velikost: 108.4 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Center
Vrsta: Stanovanje Naselje: LJ-Center
Tip: 3-sobno EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1955
Nadstropje: VP/4

Cena: cca 295.000,00 EUR Natisni

108,4 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1955, VP/4 nad., Na izredno atraktivni lokaciji v centru Ljubljane na Resljevi cesti prodamo izredno funkcionalno in lepo razporejeno, prostorno ter sončno 3 sobno stanovanje z VZ lego v izmeri 87.9 m2 stanovanjske površine + 2 veliki loži (loža na vzhodni strani, katera ima pogled na parkirišča 4.3 m2 ter loža na zahodni strani s pogledom na park 6 m2) in 2 veliki kleti v izmeri 5.3 m2 in 4.9 m2. Stanovanje se nahaja v visokem pritličju od 4-ih z dvigalom. Blok je bil zgrajen leta 1955 ter je izredno dobre gradnje, prodamo. Cena: cca 295.000,00 EUR


Dodaten opis

Na izredno atraktivni lokaciji v centru Ljubljane na Resljevi cesti prodamo izredno funkcionalno in lepo razporejeno, prostorno ter sončno 3 sobno stanovanje z VZ lego v izmeri 87.9m2 stanovanjske površine + 2 veliki loži (loža na vzhodni strani, katera ima pogled na parkirišča 4.3m2 ter loža na zahodni strani s pogledom na park 6 m2) in 2 veliki kleti v izmeri 5.3m2 in 4.9m2. Stanovanje se nahaja v visokem pritličju od 4-ih z dvigalom. Blok je bil zgrajen leta 1955 ter je izredno dobre gradnje, leta 1997 je bila obnovljena streha, fasada pa leta 1999. Ob bloku je izredno veliko prostih parkirnih mest zavarovanih z zapornico za stanovalce bloka, kar pomeni, da ni problema za parkiranje, kar je danes velika redkost v centru Ljubljane. Stanovanje ima nova protivlomna vhodna vrata, PVC 2-slojna okna in balkonska vrata menjana leta 1995, povsod zamenjani novi radiatorji, pobrušen in polakiran parket ter položen laminat v kuhinji leta 1998 ter prenovljena kopalnica in wc z vsemi vodovodni inštalacijami leta 2000. Stanovanje ima vse priključke (optika), ogrevanje prostorov je na toplarno, ogrevanje vode pa na električni bojler. Ogrevanje se plačuje samo pozimi. Stanovanje ima visoke stropove ter debelejše zidove, kar pomeni, da stanovanje izredno dobro diha in ohranja toplotno energijo. Stanovanje je izredno suho in brez vlage.

Razporeditev:

zelo velika in prostorna predsoba z izhodom na balkon (V lega) in preostale prostore, predsoba se lahko tudi nameni manjšim otrokom kot igralnica, saj je res izredno prostorna, shramba v stanovanju 2m2, iz katere se lahko naredi utility, prostorna kopalnica s kadjo, umivalnikom in pralnim strojem z oknom in talnim gretjem, ločen wc z oknom, velika dnevna soba, velika spalnica, velika otroška soba ter velika kuhinja z jedilnico z izhodom na balkon (Z lega). V kuhinji je možno narediti tudi manjšo dnevno sobo, saj je kuhinja izredno velika.

V vseh prostorih je veliko oken, kar da stanovanju še poseben žar, saj je stanovanje izredno svetlo in obsijano s soncem dopoldan in popoldan ter ima izredno lep pogled na zelen park. V neposredni bližini se nahaja center Ljubljane, avtobusna in železniška postaja, celotna infrastruktura (Osnovna šola, vrtec, trgovine, LPP, fakultete,...). Stanovanje je primerno tudi za oddajo, še posebej produktivno za oddajo turistom, saj jim nudiš praktično vse v centru Ljubljane. Za objekt je pridobljeno gradbeno in uporabno dovoljenje. Vpisano v zemljiško knjigo etažno urejeno, brez bremen. Vseljivo takoj.

Dodatne slike vam lahko naknadno pošljemo po mailu. Priporočamo vam ogled.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje