Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. BEŽIGRAD, STANIČEVA ULICA

Velikost: 190 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Bežigrad
Vrsta: Hiša Naselje: LJ-Bežigrad
Tip: Samostojna EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1962
Nadstropje: P+1+M

Cena: cca 519.000,00 EUR Natisni

190 m², samostojna, zgrajena l. 1962, 703 m² zemljišča, P+1+M, Na zelo atraktivni lokaciji za Bežigradom na Staničevi ulici prodamo samostojno hišo, katera je na mirni, sončni in zeleni lokaciji v bližini Športnega parka Ljubljana ter v neposredni bližini vrtca in OŠ. Hiša ima 190 m² stanovanjske površine in 703 m² v celoti ograjenega zemljišča. Višina hiše je 9.6m ter ima tri etaže po cca. 64 m² (P+1+M). Hiša je priključena na kanalizacijo, ob cesti je optika (T2, Telekom, Telemach). Parcela je ravna s celodnevnim soncem. Hiša je bila zgrajena leta 1962, prodamo. Cena: cca 519.000,00 EUR


Dodaten opis

Na zelo atraktivni lokaciji za Bežigradom na Staničevi ulici prodamo samostojno hišo, katera je na mirni, sončni in zeleni lokaciji v bližini Športnega parka Ljubljana ter v neposredni bližini vrtca in OŠ. Hiša ima 190 m² stanovanjske površine in 703 m² v celoti ograjenega zemljišča. Višina hiše je 9.6m ter ima tri etaže po cca. 64m² (P+1+M). Hiša je priključena na kanalizacijo, ob cesti je optika (T2, Telekom, Telemach). Parcela je ravna s celodnevnim soncem. Hiša je bila zgrajena leta 1962 (klasična gradnja – betonska plošča). Hišo so lastniki začeli prenavljati od temeljev, prenovljena je v celoti streha z novo leseno konstrukcijo ter novo betonsko kritino Bramac. Pod streho je izolacija 10cm Termotop, sekundarna kritina. Narejen je bil novi dimnik, dani novi žlebovi in obrobe. V hiši na novo napeljana na grobo celotna električna napeljava, napeljana na grobo tudi vsa nova vodovodna in kanalizacijska inštalacija, pripravljena inštalacija za talno gretje ter v celoti na novo izdelana hidroizolacija. Izolirani so bili tudi na zunanji strani temelji s termodurom (toplotna izolacija 20cm), tako da je vse pripravljeno tudi za novo fasado. Na hiši je nova elektro omarica ter razdelilna omara za varovalke (enofazni tok). Na dvorišču je bilo mišljeno narediti dva parkirna mesta z nadstreškom. Ogrevanje je bilo mišljeno na toplarno, ker je na vrtu že možnost priklopa. Za vselitev je potrebno še narediti novo fasado, montaža novih oken, tlaki, napeljava cevi za talno gretje ter fina razpeljava elektrike, keramika in keramična oprema, parketi, pleskanje ter v mansardi knauf za stropove.

Predvidena razporeditev po etažah:

PRITLIČJE – kurilnica, pralnica z utility-em, wc, manjša garderobna soba ter iz garaže v izmeri 15m² sta mišljeni dve manjši sobi.

NADSTROPJE – kuhinja z jedilnico in dnevno sobo, spalnica ter prostorna kopalnica z oknom, tuš kabino in wc-jem.

PROSTOSTOJEČA MANSARDA – 2 spalnici (od tega ena spalnica z izhodom na balkon v izmeri 3m²), utility ter kopalnica s tuš kabino in wc-jem.

Razporeditev je delno možno še prilagajati.

Hiša je dobro grajena, brez kakršnihkoli sledi vlage, na zelo atraktivni lokaciji ter v neposredni bližini OŠ Vita Kraigherja ter preostala infrastruktura. Vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen. Priporočamo ogled in nakup hiše.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje