Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LJ. BEŽIGRAD, BLIŽINA CENTRA

Velikost: 209.2 m2 Regija: LJ-mesto
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. Bežigrad
Vrsta: Hiša Naselje: LJ-Bežigrad
Tip: Dvojček EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1959
Nadstropje: K+P+1+M

Cena: cca 395.000,00 EUR 490.000,00 EUR Natisni

209,2 m2, dvojček, zgrajen l. 1959, 470 m2 zemljišča, K+P+1+M, Na izredno zanimivi in atraktivni lokaciji za Bežigradom v bližini centra Ljubljane prodamo hišo dvojček klasično zidano z izredno lepim vrtom in dobro razporeditvijo. Hiša stoji še vedno na dosti mirni lokaciji, čeprav je v bližini celotna infrastruktura in center Ljubljane ter je obdana s celodnevnim soncem (J-VZ lega) in je kljub njeni starosti izredno dobro grajena. Hiša je bila leta 2014 obnovljena. Ima 209,20 m2 stanovanjske površine in 470 m2 zemljišča, 4 etaže (PK+VP+1N+MANSARDA), prodamo. Cena: cca 395.000,00 EUR


Dodaten opis

Na izredno zanimivi in atraktivni lokaciji za Bežigradom v bližini centra Ljubljane prodamo hišo dvojček klasično zidano z izredno lepim vrtom in dobro razporeditvijo. Hiša stoji še vedno na dosti mirni lokaciji, čeprav je v bližini celotna infrastruktura in center Ljubljane ter je obdana s celodnevnim soncem (J-VZ lega) in je kljub njeni starosti izredno dobro grajena. Hiša je bila leta 2014 obnovljena. Ima 209,20 m2 stanovanjske površine in 470 m2 zemljišča, 4 etaže (PK+VP+1N+MANSARDA), zgrajena pa je bila leta 1959.

PRENOVA HIŠE

Leta 2014 je bila v celoti obnovljena fasada z izolacijo 12cm grafitni stiropor (hidroizolacija cokel 12cm), v celoti zamenjana PVC 2-slojna okna AJM, v celoti zamenjana strešna kritina opeka Tondach (mrežica za zaščito pred živalmi, mrčesom in pticami), paropropustna folija – toplotna izolacija 16cm, deskanje strehe debeline 25cm (deska), tipski zračniki, v celoti novi žlebovi, obnovljeni so bili tudi balkoni (betonska obnova) ter nove ograje na balkonih. V prvem nadstropju je bila v celoti in zelo kvalitetno obnovljena kopalnica višjega cenovnega razreda (keramika in keramična oprema) s talnim gretjem.

Ogrevanje vode in prostorov je na toplarno (200 litrški bojler). Hiša je priključena tudi na kanalizacijo in ima tudi vse ostale potrebne priključke. Pred hišo je možnost parkiranja še 2-3 avtomobilov. Hiša je na izredno dobri lokaciji, v strogi bližini je LPP, osnovna šola, vrtci, fakultete, trgovine,... in kar je pa najbolj pomembno, da je hiša ob mirni ulici, kjer ni veliko prometa, še posebej zaradi varnosti otrok.

RAZPOREDITEV HIŠE:

POLKLET – garaža v izmeri 17.4m2, shramba pod stopnicami, katera je primerna za shranjevanje živil, večja soba z oknom, ki služi sedaj kot pralnica in kurilnica s pečjo ter dodatna soba z oknom. Iz polkleti je prehod v visoko pritličje;

VISOKO PRITLIČJE – velika in svetla dnevna soba s prehodom v kuhinjo z jedilnico in izhodom na balkon ter iz balkona, kjer so narejene stopnice na velik vrt, velika spalnica, ki trenutno služi kot soba za goste ter wc z umivalnikom;

PRVO NADSTROPJE – 2 veliki spalnici (ena z izhodom na balkon) ter izredno velika kopalnica z velikim oknom (kad, tuš-kanaleta, wc, umivalnik in bide)

MANSARDA – trenutno je ena izredno velika soba in manjša soba (stena se lahko premika) in se lahko naredi dve veliki sobi. V mansardi je tudi velik prostor namenjen za kopalnico z velikim oknom, v katerega so že pripeljani vsi priključki in odtoki za tuš, wc, umivalnik in ostalo. Kopalnico je potrebno še izdelati (keramika, keramična oprema). Kopalnica je iste velikosti kot v prvem nadstropju, lahko pa ta prostor služi kot soba.

Vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen ter vseljiva takoj. Hiša je na izredno dobri lokaciji, primerna za večjo družino, lahko pa tudi za oddajo. Vredna nakupa.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje