Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

LAVRICA, CENTER

Velikost: 59.3 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)
Vrsta: Stanovanje Naselje: Lavrica
Tip: 2-sobno B1: od 15 do 25 kWh/m2a
zgrajeno leta: 2008
Nadstropje: 1/2

Cena: cca 175.000,00 EUR Natisni

59,3 m2, 2-sobno, zgrajeno l. 2008, 1/2 nad., Na Lavrici v neposredni bližini novega naselja Ob potoku prodamo sončno, prostorno in lepo razporejeno novejše 2 sobno stanovanje s pogledom na zahodno stran. Vila blok v katerem se nahaja stanovanje je bil zelo kvalitetno zgrajen leta 2008. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju brez dvigala. Stanovanje ima neto tlorisne površine 49.80 m2 + velika loža v izmeri 6.4 m2 + kletna shramba 3.1 m2 z elektriko in vtikačem. Stanovanju tudi pripada eno zunanje parkirno mesto, katero je trenutno v uporabi, prodamo. Cena: cca 175.000,00 EUR


Dodaten opis

Na Lavrici v neposredni bližini novega naselja Ob potoku prodamo sončno, prostorno in lepo razporejeno novejše 2 sobno stanovanje s pogledom na zahodno stran. Vila blok v katerem se nahaja stanovanje je bil zelo kvalitetno zgrajen leta 2008. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju brez dvigala. Stanovanje ima neto tlorisne površine 49.80m2 + velika loža v izmeri 6.4m2 + kletna shramba 3.1m2 z elektriko in vtikačem. Stanovanju tudi pripada eno zunanje parkirno mesto, katero je trenutno v uporabi na skupnem funkcionalnem zemljišču. V stanovanju so vsi priključki (optika), ogrevanje prostorov in vode je na mestni plin ter ima vse lastne števce. Stroški stanovanja so izredno nizki, vse pa je odvisno tudi od same porabe.

Stanovanje zajema prostorno predsobo s protivlomnimi vhodnimi vrati, domofon s kamero, izredno prostorno in svetlo kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na veliko ložo, veliko svetlo spalnico s francoskimi balkonskimi drsnimi vrati ter izredno veliko kopalnico z veliko kotno kadjo, bidejem in wc-jem. V kuhinji se nahaja Svea kuhinja uporabljena le 2 leti z belo tehniko (štedilnik, pečica, napa ter hladilnik z zamrzovalno skrinjo Gorenje) ter kopalnica s pralnim strojem.

Stanovanje se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (trgovine, šola, vrtec, lekarna, zdravstveni dom, LPP,..).

Vpisano v zemljiško knjigo, etažno urejeno in brez bremen. Objekt ima vso potrebno dokumentacijo (gradbeno in uporabno dovoljenje). Stanovanje je vseljivo takoj po plačilu celotne kupnine. Dodatne slike vam lahko naknadno pošljemo po mailu. Priporočamo nakup.

Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje