Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

GROSUPLJE, CENTER

Velikost: 263 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Grosuplje
Vrsta: Hiša Naselje: Grosuplje
Tip: Dvostanovanjska EI v izdelavi
zgrajeno leta: 1969
Nadstropje: P+1

Cena: cca 240.000,00 EUR Natisni

263 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 1969, 564 m2 zemljišča, P+1, V centru Grosuplja na ulici Pod gozdom prodamo samostojno hišo z dvema 3 sobnima stanovanjema. Hiša v izmeri celotne bivalne 263 m2 stanovanjske površine, katera pa je lahko tudi kot enodružinska in 564 m2 stavbnega zemljišča. Hiša stoji na izredno sončni in mirni lokaciji v centru Grosuplja. Hiša je bila zgrajena l.1969 ter redno vzdrževana. Lega hiše je JVZ, s prečudovitim sadno zelenjavnim vrtom in malim ribnikom. Na zemljišču se nahaja tudi manjša uta za orodje ter večji napol zaprti kozolec, prodamo. Cena: cca 240.000,00 EUR


Dodaten opis

V centru Grosuplja na ulici Pod gozdom prodamo samostojno hišo z dvema 3 sobnima stanovanjema. Hiša v izmeri celotne bivalne 263m2 stanovanjske površine, katera pa je lahko tudi kot enodružinska in 564m2 stavbnega zemljišča. Hiša stoji na izredno sončni in mirni lokaciji v centru Grosuplja. Hiša je bila zgrajena l.1969 ter redno vzdrževana. Lega hiše je JVZ, s prečudovitim sadno zelenjavnim vrtom in malim ribnikom. Na zemljišču se nahaja tudi manjša uta za orodje ter večji napol zaprti kozolec, kjer je drvarnica in jedilni prostor za poleti. Voda je napeljana tudi v zunanjem delu za zalivanje vrta, prav tako pa tudi elektrika. Leta 2008 je bila obnovljena streha z izolacijo. Med prvim nadstropjem in podstreho je betonska plošča z izolacijo. Hiša ima dve etažni peči na kurilno olje in dve cisterni vsaka po 3.000 litrov. Hiša je priključena na kanalizacijo. Ima 2 veliki terasi v izmeri 30m2 in 15m2 ter balkon v prvem nadstropju. V pritličju hiše je velika garaža v izmeri 30m2 za dva avta, nadstrešek pred garažo za en avto, večja shramba, manjša klet ter večja klubska soba. Hiša se sestoji iz 2 etaž (P+1). Zgornja etaža je bila naknadno izdelana leta 1972. Obe etaži sta med seboj v notranjosti povezani, v zunanjem delu pa ima pritličje svoj vhod, nadstropje pa svoj ločen vhod, kar pomeni, da bi lahko hiša bila tudi za dvodružinsko hišo. Razporeditev: PRITLIČJE (3 sobno stanovanje): kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na vrt. Iz dnevne sobe so krožne stopnice v prvo nadstropje, kjer se nahaja večja otroška soba z balkonom in z izhodom na veliko teraso (30m2). V pritličju je še velika spalnica, velika kopalnica s kadjo, wc-jem in bidejem ter posebnim prostorom za pralni stroj. NADSTROPJE (3 sobno stanovanje): pri vhodu lep velik zimski vrt v izmeri 20m2 iz katerega greš v hodnik, ločen wc z umivalnikom, velika kopalnica s tušem, wc-jem, bidejem (v celoti prenovljena leta 2010), velika dnevna soba z jedilnico in kuhinjo z izhodom na veliko teraso (15m2) in balkon ter 2 zelo veliki spalnici. V nadstropju so bila zamenjana nova okna, vrata in parketi l.2008 (zelo svetla).

V strogi bližini so trije večji trgovski centri (Mercator, Špar, Hofer) je LPP 3G, vrtec, OŠ ter zdravstveni dom. Vpisano v Zemljiško knjigo ter vseljivo po dogovoru. Dodatne slike vam lahko naknadno pošljemo po mailu. Vredno ogleda in tudi nakupa.

Prodajalčev pogoj je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame del stroška za posredovanje v višini 2% + 22% DDV pogodbene vrednosti.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje