Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

BREZOVICA PRI LJUBLJANI, TRŽAŠKA CESTA

Velikost: 187.2 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)
Vrsta: Hiša Naselje: Brezovica pri Ljubljani
Tip: Samostojna B2 (25 - 35 kWh/m2a)
adaptirano leta: 2023
Nadstropje: K+P

Cena: cca 549.000,00 EUR Natisni

187,2 m², samostojna, adaptirana l. 2023, 710 m² zemljišča, K+P, Na začetku Brezovice ob Tržaški cesti prodamo samostojno v celoti prenovljeno hišo (popolna rekonstrukcija celotne hiše narejena l.2023/2024) z dvema ločenima 3 sobnima stanovanjema s prostorno in svetlo garažo z daljinskim upravljanjem v izmeri 23,1 m², v skupni izmeri 187,2 m² stanovanjske površine in zazidljiva sončna parcela z urejenimi mejami v izmeri 710 m². Hiša je v celoti ograjena in ima veliko asfaltirano dvorišče z možnostjo parkiranja več-ih vozil in zelenico oziroma vrt, prodamo. Cena: cca 549.000,00 EUR


Dodaten opis

Na začetku Brezovice ob Tržaški cesti prodamo samostojno v celoti prenovljeno hišo (popolna rekonstrukcija celotne hiše narejena l.2023/2024) z dvema ločenima 3 sobnima stanovanjema s prostorno in svetlo garažo z daljinskim upravljanjem v izmeri 23,1m², v skupni izmeri 187,2m² stanovanjske površine in zazidljiva sončna parcela z urejenimi mejami v izmeri 710m². Hiša je v celoti ograjena in ima veliko asfaltirano dvorišče z možnostjo parkiranja več-ih vozil in zelenico oziroma vrt.

Hiša ima novo strešno kritino z izolacijo 25cm (kamena volna), novo toplotno izolacijo fasade 18cm v beli barvi, na novo narejena hidroizolacija ob celotni hiši, talno gretje po celi hiši – toplotna črpalka (vsaka etaža ima svojo ločeno 7kW enoto), ogrevanje vode je na električni bojler (vsaka etaža ločeno), klimatska naprava za hlajenje in gretje (vsaka etaža ima svojo ločeno 3,5kW enoto) nove elektroinštalacije, vodovodne in kanalizacijske inštalacije, novi tlaki, novi klasični ročni ometi, nova 3-slojna PVC okna s komarniki (antracit-belo), nova vhodna ALU vrata (antracit), hrastov parket, španska keramika, lokalna rekuperacija v spodnji etaži v obeh spalnicah, vsa notranja vrata izdelana po meri, LED osvetlitev v vseh prostorih. Hiša ima tudi novo betonsko čistilno napravo za 8 oseb (priklop na kanalizacijo predviden leta 2024).

Hiša ima 3 etaže (K+VP+1) ter prostorno in svetlo garažo z daljinskim upravljanjem v izmeri 23,1m².

KLET v izmeri 19,2m².

VISOKO PRITLIČJE – 3 sobno stanovanje s teraso: hodnik, kuhinja z jedilnico, ki se povezuje z dnevno sobo in izhodom na teraso v izmeri 6,7m², 2 spalnici ter kopalnica z oknom s tuš kabino in wc-jem.

PRVO NADSTROPJE - 3 sobno stanovanje s teraso: stopnišče, kuhinja z jedilnico, ki se povezuje z dnevno sobo in izhodom na teraso v izmeri 6,5m², 2 spalnici ter kopalnica z oknom s tuš kabino in wc-jem.

Hiša se nahaja na izredno sončni legi, v radiu 700m se nahaja celotna infrastruktura (avtocesta, LPP, trgovina, pošta, šola, vrtec,..). Parcela je ravna, lepe oblike in obsijana s celodnevnim soncem in ima vse priključke (voda, elektrika, optika,...).

Hiša ima gradbeno in uporabno dovoljenje in je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen.

Hiša je zelo dobro grajena in izredno kvalitetno prenovljena z dobrimi materiali zato priporočamo ogled in nakup.

Prevzem hiše je možen takoj.

Možnost je, da prodajalec vzame v račun tudi stanovanje v Ljubljani (stvar dogovora).

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Dodatni dokumenti
Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje