Mikljič-Hribar Company d.o.o.

Nepremičnine
Poslovno svetovanje in posredništvo

BREZJE PRI GROSUPLJEM

Velikost: 94.2 m2 Regija: LJ-okolica
Posredovanje: Prodaja Upravna enota: Grosuplje
Vrsta: Stanovanje Naselje: Brezje pri Grosupljem
Tip: 3-sobno D (60 - 105 kWh/m2a)
zgrajeno leta: 2004
Nadstropje: 2/3

Cena: cca 252.000,00 EUR Natisni

94,2 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2004, 2/3 nad., V naselju Sončni dvori prodamo 3 sobno stanovanje v izmeri 79,6 m² neto bivalne površine + velik balkon v izmeri 7.8 m² + shramba v kleti v izmeri 6.8 m² + lastniški parking v garaži. Blok je bil zgrajen leta 2004 in ima tudi dvigalo. V stanovanju so vsi priključki (optika) ter ločeni lastni števci. V bližini naselja se nahajajo sprehajalne poti, tudi sicer pa lokacija nudi obilo možnosti za rekreacijo v naravi. Prav tako je stanovanje v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture, prodamo. Cena: cca 252.000,00 EUR


Dodaten opis

V naselju Sončni dvori prodamo 3 sobno stanovanje v izmeri 79,6m² neto bivalne površine + velik balkon v izmeri 7.8m² + shramba v kleti v izmeri 6.8m² + lastniški parking v garaži.

Blok je bil zgrajen leta 2004 in ima tudi dvigalo. V stanovanju so vsi priključki (optika) ter ločeni lastni števci. 

Razporeditev: velika predsoba ter wc z umivalnikom za goste. Iz predsobe se gre v dnevni del, kjer je velik osrednji prostor - kuhinja z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na velik balkon. Druga manjša predsoba iz katere se gre v 2 spalnici ter kopalnico s kadjo in wc-jem.

V bližini naselja se nahajajo sprehajalne poti, tudi sicer pa lokacija nudi obilo možnosti za rekreacijo v naravi. Prav tako je stanovanje v neposredni  bližini vse potrebne infrastrukture, v bližini so tako trgovine, železniška in avtobusna postaja, avtocestni priključek, pošta, občina, upravna enota, športni centri, lekarna, knjižnica, šola in vrtec.

Blok ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo (gradbeno in uporabno dovoljenje).

Vpisano v zemljiško knjigo, etažno urejeno ter vseljivo po dogovoru.

Pogoj nakupa prodajalca nepremičnine je, da kupec prevzame del prodajalčevega stroška plačila za posredovanje v višini 2%+ ddv obračunano od pogodbene prodajne cene nepremičnine.


Kontakt
Prodajalec: Mikljič-Hribar Company d.o.o.
Naslov: Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana
Tel.: 01 - 256 09 68
GSM: 041 - 35 92 65
Email: info@mhribar-co.si

Vaše povpraševanje